Stoelmassage is een prima marketingtool bij events, openingen en bedrijfs- en productpresentaties. Het versterkt op positieve wijze de binding met uw klanten of publiek. Het is ook een attractieve en populaire toevoeging op een seminar, bedrijfsfeest of personeelsweek, tijdens een vitaliteitsweek of op een beurs of congres.

Sit4it stoelmassage voegt zich gemakkelijk bij elke gelegenheid of activiteitenprogramma. Mensen maken graag gebruik van onze diensten en staan er voor in de rij!

Eventmassage duurt meestal tussen de 2 en 5 uur. Er kunnen dan tot 25 mensen per masseur gemasseerd worden. Bij grotere events worden meerdere masseurs ingezet, zodat zoveel mogelijk mensen van de dienst gebruik kunnen maken. Een massage sessie duurt minimaal 10 minuten.

Sit4it zorgt voor alle benodigdheden en ergonomische massagestoelen. Op verzoek kan er ook in de bedrijfskleding van de opdrachtgever gemasseerd worden. Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk om op een buitenlocatie op te treden.


Voor events die plaatsvinden in het weekend of ‘s avonds geldt een toeslag van 20%.


Relatiegeschenk

Geef stoelmassage bijvoorbeeld als verrassend cadeau aan een goede zakenrelatie!


Personeelscadeau

Bedank uw medewerkers eens met een stoelmassage voor behaalde resultaten of als steun in de rug tijdens moeilijke perioden