Over

In de zomer van 2013 vonden de eerste stoelmassages plaats op het strand aan de Zuid Hollandse kust. Toen nog samen met 2 collega’s als iets leuks voor erbij. Al snel bleek dat de stoel perfect is voor het masseren van nek en schouders, dat ging zelfs beter dan op tafel. In korte tijd met een minimum aan middelen kan er effectief gewerkt worden. En zo kwam Sit4it stoelmassage tot leven.

Ik werk vooral met shiatsutechnieken, shiatsu heeft een diepgaande werking en verandert van binnenuit. Hierbij werk ik ook op bewustwording, bij de massage laat ik iemand ervaren hoe een ontspannen lichaamsdeel voelt. Een stukje mindfulness in de massage.

Floor Timmermans Sit4it stoelmassage, Den Haag

 

 

“Zodra mensen hun lichaam bewuster gaan voelen kunnen ze spanning en overbodige bagage gaan loslaten. Kunnen loslaten is een belangrijke sleutel naar welzijn en gezondheid.”

 

 

Met de Sit4it massages profiteer je van een brede achtergrondkennis, mijn uitgangspunt is het optimaal leveren van vakwerk met het gebruik van zowel oosterse als westerse technieken. Mijn nieuwsgierigheid maakt dat ik steeds weer getriggerd wordt om te kijken wat bij wie werkt en steeds te blijven leren.

 

Opleiding

  • Iokai shiatsu, shiatsu massage en stoelmassage (2 jaar)
  • Balans en Reflectie, polariteitsmassage
  • Massage in Beweging, jaartraining allround masseur
  • Educatieve Faculteit Amsterdam, Geschiedenis – Cultuur & Communicatie

 

Professionele ervaring

Mijn ervaring loopt uiteen van het geven van ontspanningsmassages bij een healthclub van een groot hotel tot het geven van stoelmassages bij bedrijven en tijdens events. Mijn aanpak is gericht op ontspanning, herstel en bewustwording.

Go4shiatsu

Beroepsvereniging voor stoelmasseurs

 

 

 © Sit4it stoelmassage Den Haag, 2015 – foto’s door Reens de Graaf